Jussilta Uutisia ja tietoa

Kommunismimuseo internetissä

Internettiin on juuri avattu uusi kommunismimuseo.

Siellä museossa kerrotaan mitä kommunismi on ja yli 100 000 000 kommunismin uhrista. Museo on interaktiivinen - sinne saa esimerkiksi kommunismin uhrien sukulaiset lisätä uusia uhrien nimiä.

Minusta Suomenkin tiedot olisi lisättävä museon sivuille. Suomi on joutunut käymään kolme sotaa kommunistista Venäjää vastaan kantaen huomattavat uhrit kuolleina, haavoittuneina ja invalideina. Lisäksi yli 400 000 suomalaista joutui pakolaisiksi omista kodeistaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

"Minusta Suomenkin tiedot olisi lisättävä museon sivuille. Suomi on joutunut käymään kolme sotaa kommunistista Venäjää vastaan kantaen huomattavat uhrit kuolleina, haavoittuneina ja invalideina. Lisäksi yli 400 000 suomalaista joutui pakolaisiksi omista kodeistaan. "

Ilman muuta tänne on lisättävä Suomi. Mitä muuta talvi- ja jatkosota olivat kuin kommunisti-imperialistien raakalaismainen hyökkäys pieneen demokraattiseen maahan.

Kerää Juhani faktatiedot ja lähetä sivuston ylläpitoon.

Jokaisen demokraattisesti ajattelevan on taisteltava diktatuureja vastaan vähintään informaatiosodassa.

Nuorisolle tulee tehdä kommunistien hirmutyöt selväksi ja paljastaa kommunistien todellinen luonne, jotta sen kannatus saadaa globaalisti samalle promilletasolle kuin Suomessa.

Tasa-arvo ja rauha ovat kommunistisen propagandan perusiskulauseita, totuus on kuitenkin "kansanvihollinen, vankileirit, kidutus, poliittiset murhat, etniset puhdistukset, köyhyys ja pahoinvointi, toisten ihmisten vakoilu ja kyttääminen, valheen muuttaminen todeksi jne."

Suurin valhe liittyy yleensä kommunistien nimeen. Puhutaan "kansandemokratioista", vaikka kyseessä on yhden puolueen mielivaltainen diktatuuri.

Koskaan ei tule olemaan semmoista tilannetta, että ihmiskunta olisi jostain asiasta samaa mieltä.

Toimituksen poiminnat