Jussilta Uutisia ja tietoa

Myrkyttääkö Venäjän FSB entistä KGB-everstiä vaimoineen?

Ex KGB-eversti Viktor Kalashnikov epäilee, että Venäjän "turvallisuuspalvelut" yrittävät myrkyttää häntä elohopealla.

Kalashnikov erosi vuonna 1992 KGB:stä ja siirtyi Jeltsinin alaiseen tiedemiesryhmään ja myöhemmin toimittajaksi.

Kalashnikovin arvion mukaan hän sai vihat päälleen kun piti Venäjää arvostelevan puheen Puolassa vuosi sitten. Hänet torjuttiin Venäjän mediasta ja on sen jälkeen "pakolaisuudessa" kirjoittanut Putiniin ja "turvallisuuspalveluihin" nähden kriittisiä artikkeleita - mm. Venäjän "turvallisuuspalveluiden" ja islamiterroristien yhteistyöstä.

Kun hän ja hänen vaimonsa sairastuivat, niin Berliinissä otettujen verikokeiden mukaan Viktorilla oli veressä elohopeaa 53,7 mikrogrammaa litraa kohti ja hänen vaimollaan 56 mikrogrammaa litraa kohti.

Toksikologi Fran Martensin mukaan täytyy myrkyttäminen ottaa vakavasti huomioon.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/venemaa-salateenistus-murgit...

----------

Ei olisi suinkaan ensimmäinen kerta, että Venäjän FSB yrittäisi myrkyttämällä päästä eroon epämieluisista henkilöistä. Muistettakoon esimerkiksi Aleksandr Litvinenko ja polonium Lontoossa. Myös Anna Politkovskaja yritettiin ensin tappaa FSBn toimesta myrkyllä, mutta Anna jäi sillä kertaa henkiin ihmeen kautta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Markus Lehtipuu

http://areena.yle.fi/video/1434578

YLE näytti todella loistavan dokumentin Venäjän mafiasta ja sen noususta nykyiseksi talouseliitiksi, jolla on läheiset suhteet Venäjän johdon kanssa.

Nuo roistot ovat tappaneet ihmisiä, ja ovat nyt sikarikkaita.

En yhtään ihmettelisi, jos sama asenne (jos olet meitä vastaan, kuolet) olisi maan johdossa edelleenkin.

Dokumentti kestää puolitoista tuntia, ja on kaikkien merkittävien Euroopan (ja Israelin) TV-kanavien rahoittama. Se on todella kovan luokan dokkari. Suosittelen!

Juhani Putkinen

Suosittelen kirjaa: Anne Kuorsalo, Ilmari Susiluoto, Martti Valkonen – Salaisen poliisin valtakunta; 2004.

Myös Anna Politkovskajan - Putinin Venäjä kannattaa lukea.

Marko Sihvonen

THL myrkyttää Suomalaisia elohopealla, hieman läheisempi aihe Suomalaiselle maanpuolustajalle!

Juhani Putkinen

En usko, että yhdenkään suomalaisen maanpuolustajan verestä löytyy elohopeaa kymmeniä mikrogrammoja per litra. Tuskin poloniumiakaan.

Mutta imperialistinen roistovaltio Venäjä on demokraattisten maiden vihollinen.

Käyttäjän kampamaneetti kuva
marko maununiemi

Venäjällä kaikki on mahdollista, jopa Putinin uudelleen valinta! (Tosin lipukkeet on jo valmiiksi täytetty, joten kansan ei tarvitse edes vaivautua äänestämään..)

Juhani Putkinen

Vaikka Venäjän FSB laskee äänet, niin jostakin kummallisesta syystä äänestäjiä viedään äänestyspaikoille lähes pakkokeinoin ja annetaan ymmärtää heille käyvän huonosti, jos äänestävät väärin.

Samoin samoja "äänestäjiä" kuljetetaan busseilla useisiin eri äänestyspaikkoihin äänestämään yhä uudelleen ja uudelleen.

Kuitenkin vaikka on "saavutettu" hyvin korkea äänestysprosentti, niin jos ruvetaan kyselemään ketkä ihan oikeasti äänestivät, niin ilmoitettu äänestysprosentti on selvästi paksu valhe.

Venäjällä sekin näkyy olevan mahdollista, että kuolleet ovat käyneet äänestämässä - kuin myös se, ettei oikeasti äänioikeeutettua löydykään listoilta, joten hänen ei anneta äänestää.

On se vaan melkoinen maa tuo itäinen naapurimme, jota jotkut ihailevat sydämensä pohjasta.

Käyttäjän kampamaneetti kuva
marko maununiemi

"... Oi suuri ja mahtava Neuvostoliitto..." Jos haluaa aikamatkailla niin venäjälle vaan ja on hujauksessa siirtynyt 60 vuotta ajassa taaksepin.

Toimituksen poiminnat