Jussilta Uutisia ja tietoa

Kremlin hallinnon johtajaksi KGB-kenraali

"Venäjän Presidentti" Medvedev nimitti Kremlin hallinnon johtajaksi KGB-kenraali Sergei Ivanovin, joka tähän saakka oli varapääministerin virassa. Aikaisemman Kremlin hallinnon johtajan Vladislav Surkovin uudesta tehtävästä ei ole tietoa.

Aiemmin KGB-kenraali Sergei Ivanov toimi 6 vuotta puolustusministerin virassa, vuodesta 2007 apulaispääministerinä.

Lähde.

Huomattakoon, että Putin on vain KGB-everstiluutnantti.

Sanat Venäjän presidentti ovat lainausmerkeissä siksi ettei Medvedevillä ole todellisuudessa ollut vähäisintäkään päätösvaltaa yhtään mihinkään - hän oli/on vain KGB-klilkin asettama keulakuva.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

"Venäjän Presidentti" Medvedev nimitti Kremlin hallinnon johtajaksi KGB-kenraali Sergei Ivanovin..."

Voihan nenä! Tuo kova kundi Medjedev nimitti vielä kovemman kundin Kremlin hallinnon johtakasi. Onkohan tuo uusi johtaja joku FSB:n korkea päällikkö?

Sinänsä tuo nimitys ei taida muuttaa tahi vaikuttaa yhtään mihinkään. Kunhan joku muuttuu todella perusteellisesti tai sitten ei muutetaan kaikkea tai sitten ei.

Juhani Putkinen

Siitä "isojen poikien" leikistä ei ole ollenkaan helppoa saada selvyyttä.

KGB-klikki asetti Putinin aikoinaan keulakuvaksi (presidentti). Kun ne perustuslain lupaamat kaksi kautta tulivat täyteen, niin keulakuvaksi pantiin Medvedev (jolla asiaa tuntevien tahojen mukaan ei ole valtaa päättää edes siitä milloin hän on oman vaimonsa kanssa).

Itse olen täysin vakuuttunut siitä, että todellinen hierarkia Venäjällä perustuu KGB-arvoasteikon mukaan.

Vanhoina hyvinä aikoina Venäjän poliittinen johto huolehti siitä, että KGB ja GRU (Venäjän sotilastiedustelu) kilpailivat verisesti keskenään. Nyt GRU on mitä ilmeisimmin "tapettu" ja KGB on ottanut vallan ihan kokonaan.

Marko Suutari

Entiset KGB poijjaat johtaa ja Venäjän kansa nöyrytyy, ehkä Pohjois-Korean tilanne missä ihmiset itkevät kun vallanpitäjät käskee, se olisi varmaan Putinin ja sen toisen pätkän toiveissa, Putin on muuten köyhä, sillä on vain n 30 miljardin omaisuus,,,,vrt Suomen valtion budjetti, tuo äijähän voisi yksin varustaa ja hyökätä sinne minne tahtoo...

J. Gagarin

Putinin täytyy olla nuuka mies, kun on koko elämänsä ollut valtion virassa ja on siitä pystynyt säästämään 30 miljardin omaisuuden!

Tällaista kun vertaa meikäläisiin skandaaleihin Merisalosta ja Kanervasta, niin osaa asettaa Suomen korruption oikeisiin mittasuhteisiin. Venäjällähän ei kukaan edes harkitse Putinin syytteeseen asettamista.

Juhani Putkinen

Putinin sanojen mukaan entistä KGB-läistä ei ole olemassa.

Toimituksen poiminnat